Stromer fiets

Ontdek de fietsen van het merk Stromer in onze fietsenwinkel in Cuijk, nabij Nijmegen. Dit relatief onbekende fietsmerk heeft een unieke uitstraling en diverse handige functionaliteiten. Met een fiets van dit merk hoeft u zich niet meer te ergeren aan files op de weg en bent u toch op tijd thuis. Veel modellen van Stromer halen namelijk snelheden van 30 tot 40 kilometer per uur. Een fiets van Stromer heeft eveneens een zeer stevig uiterlijk en biedt u veel comfort tijdens lange en korte ritten. Bij Hans Lemmens Tweewielers kiest u uit een breed assortiment van de mooiste fietsen van dit merk.

Koop een Stromer en ontdek de mooie omgeving rondom Nijmegen

Met een fiets van Stromer zijn er veel mogelijkheden in Nijmegen en omgeving. In de omgeving van Nijmegen zijn veel glooiende wegen en mooie fietsroutes waardoor een Stromer fiets een aantrekkelijk alternatief is voor de bus of auto. U kunt een fiets van dit merk gebruiken voor diverse doeleinden. Denkt u hierbij aan recreatief gebruik, naar het werk fietsen en zelfs om te sporten. Dankzij het stevige frame, de brede banden en de mogelijkheden om het stuur en zadel aan te passen, kunt u jaren vooruit. Onze medewerkers voeren daarom ook graag een fietsmeting voor u uit zodat de fiets op maat wordt afgestemd.

Een 2de hands fiets kopen?

Ontdek de vele mogelijkheden

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk, nabij Nijmegen, vertellen we u graag meer over de mogelijkheden, functies en kwaliteiten van een Stromer fiets. Bij een fiets van dit merk geniet u van de laatste technologie en innovaties. Wilt u zelf ervaren hoe deze fiets fietst? Kom dan langs in onze fietsenwinkel of plaats uw bestelling in onze webshop. Natuurlijk heeft u in onze showroom van ruim 1.850 m2 de mogelijkheid om verschillende fietsen te testen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom