Stromer Nijmegen

Ontdek de Stromer fiets in Nijmegen en omgeving. Deze relatief onbekende fietssoort heeft een unieke uitstraling en heeft daarnaast handige functionaliteiten. Met dit type fiets hoeft u zich niet meer te ergeren aan files op de weg en bent u toch op tijd thuis, want veel modellen van de Stromer halen snelheden van 30 of 40 kilometer per uur. De Stromer heeft eveneens een zeer stevig uiterlijk en biedt u veel comfort tijdens lange en korte ritten. Bij Hans Lemmens Tweewielers hebben we een breed assortiment van de mooiste Stromers.

De Stromer in Nijmegen en omgeving kopen en gebruiken
De Stromer kent veel mogelijkheden in Nijmegen en omgeving. In een omgeving met glooiende wegen en veel mooie fietsroutes is de Stromer een aantrekkelijk alternatief voor de bus of auto. U kunt de Stromer gebruiken voor diverse doeleinden; recreatief, voor naar het werk en zelfs om te sporten. Het stevige frame, de brede banden en de mogelijkheden van stuur en zadel zorgen ervoor dat u jaren vooruit kunt met dit type fiets.

Kom de Stromer zelf proberen in onze showroom nabij Nijmegen
Bij Hans Lemmens Tweewielers vertellen we u persoonlijk graag meer over de mogelijkheden, functies en kwaliteiten van de Stromer. U heeft daarbij de kans om de Stromer eerst zelf te testen in onze showroom van ruim 1850 m2; genoeg ruimte om echt te bepalen of u de Stromer óók een topfiets vindt. Tot slot kunt u bij de Stromer genieten van de laatste technologie en innovaties. Wilt u dit ook ervaren? Koop de Stromer dan online bij Hans Lemmens of kom langs bij onze showroom in Cuijk.


Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom