Supersnelle e-bike

Een supersnelle e-bike die een stuk sneller gaat dan de reguliere modellen, daarvoor zit u bij Hans Lemmers Tweewielers goed. Waar reguliere e-bikes maximale snelheid hebben van 25km/u, kan de supersnelle e-bike een snelheid behalen van maar liefst 45km/u. Op deze manier bent u binnen no-time op uw bestemming zonder dat u puffend en zwetend aankomt van het snelle fietsen.

De supersnelle e-bike is de meest efficiënte manier van vervoer

Dankzij de supersnelle e-bike zult u voortaan een stuk sneller de fiets pakken dan voorheen. Zo is het gemakkelijker om langere afstanden af te leggen: u wordt namelijk minder moe en bent sneller op uw plaats van bestemming. Dit terwijl u geen last heeft van de files en drukte op de weg waar u met de auto last van heeft. Dit maakt de e-bike de snelste manier om uzelf door de stad én daarbuiten te verplaatsen. Het is niet voor niets dat de e-bike een revolutie op het gebied van vervoer veroorzaakt.

Een 2de hands fiets kopen?

Probeer de supersnelle e-bike uit

Ziet u het al voor zich: u fietst moeiteloos naar uw werk, de sportschool of de supermarkt en heeft geen last van het drukke autoverkeer waardoor u binnen de kortste keren op uw bestemming aankomt. Wie wil dit nu niet? Breng daarom eens een bezoek aan de showroom van Hans Lemmens Tweewielers om het aanbod elektrische fietsen en meteen een supersnelle e-bike uit te proberen. Wilt u eerst wat meer weten over de verschillende e-bikes die u vindt bij Hans Lemmens Tweewielers? Neem dan even contact met ons op. Hiervoor belt u naar 0485-312716. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom