• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Trail bike

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we een ruim assortiment van de trail bike: een allround mountainbike die je voor veel uiteenlopende ritten gebruikt. De trail mountainbike wordt door veel beginnende mountainbikers gekozen vanwege zijn brede inzetbaarheid. Het is de perfecte fiets om te starten met fietsen in jouw regio. Als je samen rijdt met een groep, merk je dat het kopen van een trail bike de perfecte keuze is geweest.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De trail bike is een allround mountainbike

Een trail bike is een echte ‘alleskunner’. Van de harde kleigrond in Nederland tot een zandpaadje aan de Mediterraanse kust – met een trail mountainbike bedwing je ieder parcours. Over het algemeen is een trail bike erg wendbaar en licht, wat het een veelzijdige fiets maakt. De keuze voor de bandgrootte is, net als bij andere mountainbikes, volledig onderhevig aan jouw voorkeur. Een trail bike is beschikbaar met 27.5 of 29 inch-banden. Mocht je niet zeker weten bij welk soort banden je voorkeur ligt, dan helpen wij je graag verder.

Welke varianten van de trail mountainbike zijn er verkrijgbaar?

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk staat in de regio onder andere bekend om het ruime assortiment aan fietsen, waarin je onder meer de trail mountainbike vindt. Deze verkopen we van verschillende kwaliteitsmerken. Het is al eerder gezegd dat deze perfect is als veelzijdige fiets. Mocht je de wens hebben om vooral te focussen op snelheid of juist op afdalingen, dan raden we een ander model aan. Naast de trail bike kun je bij ons ook een race mountainbike of een downhill MTB kopen. Als je graag wat extra ondersteuning wilt, dan is het wellicht verstandig om te kijken voor een elektrische mountainbike.

Vind de perfecte trail mountainbike in onze winkel of webshop

Weet je nog niet zeker welke trail bike je wilt kopen? Onze deskundige medewerkers helpen jou graag met het vinden van de perfecte trail bike als je langskomt in de winkel. Hier kunnen we een bikefitting voor je uitvoeren, zodat je precies weet welke afmetingen van de mountainbike voor jou geschikt zijn. Daarnaast geven we altijd een passend advies op basis van jouw wensen. Kies je ervoor om een trail bike te kopen via onze webshop? Dan staan wij binnen enkele dagen bij je op de stoep om de mountainbike in Groesbeek, Nijmegen, Cuijk of elders in de regio te leveren. Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag als je belt naar 0485 - 312 716.