Trail bike

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we een ruim assortiment van de trail bike – een allround mountainbike die u voor veel uiteenlopende ritten kunt gebruiken. De trail mountainbike wordt door veel beginnende mountainbikers gekozen vanwege zijn brede inzetbaarheid. Het is de perfecte MTB om te starten met fietsen in uw regio. Als u samen rijdt met een groep, zult u merken dat het kopen van een trail bike de perfecte keuze is geweest.

De trail bike is een allround MTB

Een MTB trail bike is een echte ‘alleskunner’. Van de harde kleigrond in Nederland tot een zandpaadje aan de Mediterraanse kust – met een trail mountainbike bedwingt u ieder parcours. Over het algemeen is een trail bike erg wendbaar en licht, wat het een veelzijdige MTB maakt. De keuze voor bandgrootte is, net als bij andere mountainbikes, volledig onderhevig aan uw voorkeur. Een trail bike is beschikbaar met 27.5 of 29 inch-banden. Mocht u niet zeker weten bij welk soort banden uw voorkeur ligt, dan helpen wij u graag verder.

Een 2de hands fiets kopen?

Welke varianten van de trail mountainbike zijn er verkrijgbaar?

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk staat in de regio onder andere bekend om het ruime assortiment met fietsen, waaronder de trail mountainbikes. Deze verkopen we van verschillende kwaliteitsmerken. Het is al eerder gezegd dat de trail MTB perfect is als veelzijdige fiets. Mocht u de wens hebben om vooral te focussen op snelheid of juist op afdalingen, dan raden we een ander model aan. Naast de trail bike kunt u bij ons ook de race mountainbike of een downhill MTB kopen. Als u graag wat extra ondersteuning wilt, dan is het wellicht verstandig om te kijken voor een elektrische mountainbike.

Vind de perfecte mountainbike in onze winkel of webshop

Weet u nog niet zeker welke MTB trail bike u wilt kopen? Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte trail bike als u langskomt in de winkel in Cuijk. Hier kunnen we een bike fitting voor u uitvoeren, zodat u precies weet welke afmetingen van de mountainbike voor u geschikt zijn. Daarnaast geven we altijd een passend advies op basis van uw wensen. Kiest u ervoor om een trail bike te kopen via onze webshop? Dan staan wij binnen enkele dagen bij u op de stoep om de mountainbike in Groesbeek, Nijmegen, Cuijk of elders in de regio te leveren. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag als u belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom