Transportfiets voor heren

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede transportfiets voor heren in de omgeving van Nijmegen, komt u naar Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Wij hebben een grote collectie fietsen in verschillende uitvoeringen en maten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en om u aan de juiste fiets te helpen waar u nog jaren mee vooruit kunt.

Een transportfiets voor heren in de omgeving van Nijmegen

Een transportfiets voor heren is een goede keuze als u in en rondom Nijmegen vaak boodschappen of andere spullen vervoert met uw fiets. Deze fiets is gemaakt van degelijk materiaal, zodat het extra gewicht van de producten die u vervoert niets kapot kan maken aan de fiets. Veel bedrijven uit Nijmegen en omgeving maken daarom ook gebruik van de transportfiets voor heren. Bent u op zoek naar een normale herenfiets? Of fietst u dagelijks lange afstanden en wilt u graag een fiets met trapondersteuning? Ook deze vindt u in ons uitgebreid assortiment fietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Vraag eenvoudig meer informatie aan

Woont u in de omgeving van Nijmegen of Cuijk en wilt u graag meer informatie over de transportfiets voor heren? Of wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Wij beantwoorden uw vragen met plezier! Stel uw vragen gerust via 0485 – 312 716 of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom