Transportfiets heren Nijmegen

Een kwalitatief goede transportfiets voor heren vindt u in de regio Wijchen, Boxmeer en Nijmegen bij Hans Lemmens Tweewielers. In onze collectie treft u een grote collectie fietsen, in allerlei soorten en maten. Bovendien staan wij graag voor u klaar met extra service, om u zo aan de juiste fiets te helpen, waar u nog jaren mee vooruit kunt.

Een transportfiets voor heren in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer

Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk is al jaren hét adres voor een transportfiets voor heren in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer en Wijchen. De transportfiets voor heren is een goede keuze als u vaak boodschappen moet doen of spullen moet vervoeren met de fiets. De fiets wordt daarom ook vaak door bedrijven uit Nijmegen, Wijchen en Boxmeer ingezet. De transportfiets voor heren is gemaakt van een degelijk materiaal, zodat het extra gewicht van de producten die u vervoert niets kapot kan maken aan de fiets.

Een 2de hands fiets kopen?

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie over de transportfiets voor heren? Of wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Wij beantwoorden uw vragen met plezier. Stelt u uw vragen dus gerust via het telefoonnummer 0485-312716. Wij staan u graag te woord.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom