• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

De Trek Allant, Verve en District

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Als je op zoek bent naar een elegante elektrische- of hybridefiets, ga je voor de Trek Allant, Verve of District! Met deze fietsen verleg je jouw fietsgrenzen en maak je voortaan zonder problemen lange tochten. Deze leg je namelijk zonder enige moeite af met jouw nieuwe fiets, die je aanschaft bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk!

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De Trek Allant

De Trek Allant is een elegante elektrische stadsfiets, geschikt voor zowel woon-werkverkeer als voor lange recreatieve tochten. Door de krachtige motor leg je gemakkelijk lange afstanden af en overwin je heuvels zonder moeite. Elke Trek Allant heeft een accu met een groot bereik. Slechts één lading is dan ook voldoende voor een lange fietstocht. Wil je een nóg grotere actieradius? Dan laat je jouw Trek Allant uitrusten met een extra accu.

De Trek Verve

Ga jij liever voor een wat sportiever model? Kies dan voor de Trek Verve. Deze hybridefiets heeft alles voor een comfortabele fietstocht. Je komt met de Trek Verve eenvoudig op je werk, maar je maakt er ook avontuurlijke fietstochten mee. De Trek Verve is ook als elektrische fiets verkrijgbaar.

De Trek District

De Trek District is de perfecte elektrische fiets voor dagelijks gebruik in de stad. Door de sterke motor van de Trek District bereik je jouw bestemming op zeer comfortabele wijze in slechts een mum van tijd. Er zijn allerlei accu-opties mogelijk voor de Trek District, waardoor je zelf bepaalt hoe groot de actieradius van jouw fiets is.

Bekijk alle modellen in onze showroom

Wil je meer informatie over de Trek Allant, Verve en/of District? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk, waar we je graag van meer informatie voorzien. Ook als je een andere fiets zoekt, zoals een betrouwbare Gazelle of een moederfiets van Cortina, moet je bij ons zijn. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0485 - 312 716.