De Trek Allant, Verve en District

Als je op zoek bent naar een elegante elektrische- of hybridefiets, ga je voor de Trek Allant, Verve of District! Met deze fietsen verleg je jouw fietsgrenzen en stap je voortaan ook voor een lange tocht op de fiets. Deze leg je namelijk zonder enige moeite af met jouw nieuwe fiets die je aanschaft bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk!

De Trek Allant

De Trek Allant is een elegante elektrische stadsfiets, die je zowel voor woon-werkverkeer als voor lange recreatieve tochten gebruikt. Door de krachtige Bosch-motor overwin je gemakkelijk heuvels en lange afstanden. Elke Trek Allant is uitgerust met een accu met een groot bereik. Zo kun je met slechts één lading een lange fietstocht volbrengen. Het is zelfs mogelijk om een extra accu aan jouw fiets toe te voegen voor een nóg grotere actieradius!

De Trek Verve

Ga jij liever voor een wat sportiever model? Dan is de Trek Verve echt wat voor jou. Deze hybridefiets is uitgerust met alle benodigdheden voor een comfortabele fietstocht. Met deze fiets kom je eenvoudig op je werk, maar maak je ook avontuurlijke fietstochten. De Trek Verve is bovendien ook als elektrische fiets verkrijgbaar.

Een 2de hands fiets kopen?

De Trek District

De Trek District is een uitermate geschikte elektrische fiets voor dagelijks gebruik in de stad. Door de Bosch-motor bereik je jouw bestemming op zeer comfortabele wijze in slechts een mum van tijd. Er zijn allerlei accu-opties mogelijk voor de Trek District, waardoor je zelf bepaalt hoe groot de actieradius van jouw fiets is!

Bekijk alle modellen in onze showroom

Wil je graag meer informatie over de voordelen en verschillen van de Trek Allant, Verve en District, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken? Kom dan langs in onze showroom in Cuijk waar we je graag van meer informatie voorzien. Ook als je op zoek bent naar een andere fiets, zoals een betrouwbare Gazelle of een Cortina moederfiets, moet je bij ons zijn. Wij beschikken namelijk over een zeer breed assortiment. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom