• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Trek elektrische mountainbike

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Als je van het merk Trek een elektrische mountainbike aanschaft, leg je jouw ritten over ruige terreinen een stuk eenvoudiger af! Dankzij de elektrische aandrijving is het als beginner voortaan mogelijk om mee te rijden met gevorderde mountainbikers. Ben je al gevorderd? Dan biedt deze fiets je de mogelijkheid om je meer te focussen op je techniek. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk bieden we een ruim aanbod aan fietsen aan, waaronder de elektrische mountainbike van het vooraanstaande merk Trek.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Trek produceert de beste elektrische mountainbike

Kies je voor de elektrische mountainbike van Trek? Dan kies je voor een combinatie van slimme technologie en verrassend veel comfort. Je reactievermogen is met deze mountainbike een stuk sneller dan met een regulier exemplaar door de nieuwste frame- en veringstechnologie. Bovendien is de fiets eenvoudig op te laden door de Removable Integrated Battery (RIB). Zo volbreng je je jouw tocht met een elektrische fiets van Trek met een goed geladen accu. Al met al ben je met een elektrische mountainbike van Trek verzekerd van jarenlang fietsplezier!

Bestel in de winkel of direct online

Kom naar onze showroom in Cuijk om een testrit te maken met de elektrische mountainbike van Trek en ervaar het hoge comfortgehalte zelf. Het is ook mogelijk om je nieuwe vervoersmiddel via de webshop te bestellen. Wij leveren je bestelling vervolgens snel bij je thuis af. Wil je meer weten over deze mountainbikes of andere exemplaren, zoals de CUBE Nuroad of de Cannondale Synapse? Wij helpen je graag verder als je belt naar 0485 - 312 716.