Trek elektrische mountainbike

De Trek elektrische mountainbike, ook wel een e-MTB genoemd, is bedoeld om uw rit een stuk beter te maken. Dankzij de elektrische aandrijving is het bijvoorbeeld mogelijk om mee te rijden met meer gevorderde mountainbikers of heeft u als ervaren MTB’er juist de tijd om te focussen op uw techniek. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk hebben we een ruim assortiment van de elektrische mountainbike, onder andere de e-MTB van het kwaliteitsmerk Trek.

Trek produceert de beste elektrische mountainbike

Wanneer u kiest voor een elektrische mountainbike van Trek, kiest u voor slimme technologie en verrassend comfort. Dankzij de nieuwste frame- en veringstechnologie die Trek heeft ontwikkeld, ligt uw reactievermogen met deze e-MTB een stuk hoger. Daarnaast is het Removable Integrated Battery (RIB) eenvoudig om op te laden, waardoor u tijdens een rit met deze elektrische fiets van Trek nooit zonder batterij komt te zitten. Met een e-MTB of elektrische mountainbike van Trek bent u verzekerd van een prachtige mountainbike waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel uw nieuwe e-MTB van Trek online of in de winkel

Bij onze winkel in Cuijk is het mogelijk om een testrit te doen met de elektrische mountainbike van Trek, zodat u voelt hoe comfortabel deze e-MTB eigenlijk is. Uiteraard is het ook mogelijk om uw nieuwe mountainbike via de webshop te bestellen. Wij zorgen ervoor dat deze dan snel bij u thuis wordt geleverd. Wilt u meer weten of de e-MTB van Trek of een andere elektrische mountainbike uit ons assortiment? We helpen u graag verder als u belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom