Trek elektrische mountainbike

De Trek elektrische mountainbike is gemaakt om jouw ritten over ruige terreinen een stuk eenvoudiger te maken! Dankzij de elektrische aandrijving is het als beginner nu mogelijk om mee te rijden met gevorderde mountainbikers. Ben je al gevorderd? Dan biedt deze mountainbike je de mogelijkheid om je meer te focussen op je techniek. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk bieden we een ruim assortiment aan fietsen aan, waaronder de elektrische mountainbike van het gerenommeerde merk Trek.

Trek produceert de beste elektrische mountainbike

Wanneer je kiest voor een elektrische mountainbike van Trek, kies je voor een combinatie van slimme technologie en verrassend veel comfort. Dankzij de nieuwste frame- en veringstechnologie die dit merk gebruikt, is je reactievermogen met deze mountainbike een stuk sneller dan met een regulier exemplaar. De fiets beschikt over een Removable Integrated Battery (RIB) die garant staat voor eenvoudig opladen. Zo volbreng je jouw tocht met een elektrische fiets van Trek met een goed geladen accu. Je bent met een elektrische mountainbike van Trek verzekerd van een fiets waar je jarenlang plezier van beleeft!

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel jouw nieuwe mountainbike in de winkel of online

In onze winkel in Cuijk is het mogelijk om een testrit te doen met de elektrische mountainbike van Trek, zodat je het hoge comfortgehalte zelf ervaart. Het is daarnaast ook mogelijk om je nieuwe vervoersmiddel via de webshop te bestellen. Wij zorgen ervoor dat deze dan snel bij jou thuis wordt geleverd. Wil je meer weten over de fietsen van Trek of een ander merk? Wij helpen je graag verder als je belt naar 0485 – 312 716.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom