Trek fietsen dealers

Hans Lemmens Tweewielers, nabij Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, is een van de grootste Trek fietsen dealers van Nederland. Bekijk meteen ons veelzijdige aanbod van dit toonaangevende merk online of kom langs in onze showroom in Cuijk. Heel populair bij ons zijn de e-bikes, racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen van Trek.

Hans Lemmens Tweewielers: één van de Trek fietsen dealers in de omgeving van Nijmegen

Hans Lemmens Tweewielers (omgeving Boxmeer, Wijchen en Nijmegen) is niet voor niets een van de grootste Trek fietsen dealers; wij hebben een zeer ruim aanbod van dit merk. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Hier kunt u kiezen uit de verschillende soorten en modellen Trek fietsen. U kunt Trek fietsen natuurlijk direct bij ons kopen in de showroom, maar u kunt ook meteen online een bestelling plaatsen in onze veelzijdige en zeer complete webwinkel!

Een 2de hands fiets kopen?

Contact opnemen met de specialist

Bezoek de showroom van een van de grootste Trek fietsen dealers in Cuijk, dichtbij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, en maak kennis met bekende merken als Trek en Gazelle. Bij ons vindt voor ieder budget een geschikte fiets! Kies bijvoorbeeld voor een gebruikte fiets met maar liefst een half jaar garantie! Heeft u vragen? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt Hans Lemmens Tweewielers telefonisch bereiken via 0485-312716. Wij helpen u graag verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom