• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Trek-mountainbike

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Met een Trek-mountainbike rijd je met gemak over onverharde paden, wegen en andere buitenterreinen. Trek-mountainbikes zijn dan ook perfect voor sportievelingen die graag buiten fietsen en daarvoor een goede, stevige fiets nodig hebben. Fiets je bijvoorbeeld regelmatig door bergen of heuvelachtige gebieden? Dan is een mountainbike van Trek de beste keuze. Kom het uitgebreide assortiment aan Trek-mountainbikes eens bekijken bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Een Trek-mountainbike is de beste keuze voor sportieve tochten

Als je een mountainbike wilt aanschaffen voor sportief gebruik en op zoek bent naar een stevig exemplaar, dan is een Trek-mountainbike een uitstekende keuze. Bij Hans Lemmens Tweewielers helpen we je graag aan een geschikt exemplaar. Zowel in onze showroom in Cuijk als in de webshop kun je verschillende Trek-mountainbikes bewonderen. Wij begrijpen als rijwielspeciaalzaak als geen ander dat het uitkiezen van de juiste mountainbike niet altijd even makkelijk is. Jouw nieuwe fiets moet natuurlijk aan al je wensen en eisen voldoen. Daarom staan onze medewerkers altijd klaar om je te voorzien van meer informatie over de verschillende Trek-mountainbikes in ons aanbod. Zelfs elektrische mountainbikes van Trek bieden wij aan!

Bestel een van de Trek-mountainbikes gemakkelijk in de winkel of webshop

Wij kunnen ons met recht één van de grootste Trek-fietsendealers van de regio noemen. Ga jij voor een Trek-mountainbike? Of kies je liever voor een reguliere elektrische fiets van dit merk, zoals de Trek Allant, Verve of District? Kom gerust langs in onze showroom om alle modellen te bewonderen of bestel jouw gewenste Trek-mountainbike of reguliere fiets via de webshop. Voor vragen en nadere informatie neem je altijd contact met ons op. Bel naar 0485 – 312 716 om een van de medewerkers in onze winkel te spreken.