Trek mountainbike

Met een Trek mountainbike rijd je met gemak over onverharde paden, wegen en andere buitenterreinen. Trek mountainbikes zijn dé fietsen voor sportievelingen die graag buiten zijn en daarvoor een goede, stevige fiets nodig hebben. Een mountainbike van Trek is dan ook de beste keuze wanneer je veel in de bergen of heuvelachtige gebieden fietst. Is dit bij jou het geval? Kom dan het uitgebreide assortiment aan Trek mountainbikes bekijken bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Een Trek mountainbike is de beste keuze voor sportieve tochten

Wanneer je een mountainbike wilt aanschaffen voor sportief gebruik en op zoek bent naar een stevig exemplaar, is een mountainbike van Trek een uitstekende keuze. De Trek mountainbikes zijn te bewonderen in de showroom én in de webshop. Wij begrijpen als rijwielspeciaalzaak als geen ander dat het uitkiezen van de juiste mountainbike niet altijd even makkelijk is. Jouw nieuwe Trek mountainbike moet namelijk aan al je wensen en eisen voldoen. Daarom staan onze medewerkers altijd klaar om je te voorzien van meer informatie over de verschillende Trek mountainbikes in ons aanbod. Zelfs elektrische mountainbikes van Trek bieden wij aan!

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel gemakkelijk in de winkel of webshop

Wij kunnen ons met recht één van de grootste Trek fietsendealers van de regio noemen. Ga jij voor een Trek mountainbike of kies je liever voor een reguliere elektrische fiets van dit merk, zoals de Trek Allant, Verve of District? Kom gerust langs in onze showroom in Cuijk om alle modellen te bewonderen of bestel jouw gewenste fiets via de webshop. Voor vragen en nadere informatie neem je altijd contact met ons op. Bel naar 0485 – 312 716 om een van de medewerkers in onze winkel te spreken.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom