Trek mountainbike

Met een Trek mountainbike rijdt u met gemak over onverharde paden en wegen. Het is dé fiets voor sportieve mensen die graag buiten zijn en een goede stevige fiets nodig hebben. Zo is een mountainbike van Trek misschien wel de beste keuze wanneer u veel in de bergen fietst of in heuvelachtig gebied. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk vindt u een uitgebreid assortiment Trek mountainbikes.

Trek mountainbike: de beste keuze in de bergen

Wilt u een Trek mountainbike aanschaffen voor sportief gebruik of bent u op zoek naar stevige fiets waarmee u ook eenvoudig op buitenterreinen kunt fietsen? Dan is een mountainbike van Hans Lemmens Tweewielers een uitstekende keuze. De Trek mountainbikes zijn te bewonderen in onze showroom of te bestellen via onze webwinkel. Het kiezen van de juiste mountainbike is niet altijd even gemakkelijk. Daarom staan onze medewerkers altijd klaar om u te voorzien van meer informatie over de verschillende voordelen tussen onze Trek mountainbikes. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een elektrische mountainbike van Trek.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel gemakkelijk via onze webshop

Wij zijn een van de grootste Trek fietsendealers van de omgeving Nijmegen. Is uw keuze gevallen op een van onze de Trek mountainbikes of kiest u liever een normale elektrische fiets van dit merk? Komt u dan gerust langs in onze showroom om hem direct te bewonderen of bestel hem via de webshop. Voor vragen en nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0485 – 312 716 of een van de medewerkers in onze winkel in Cuijk aan te spreken. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom