Trek mountainbike

Met een Trek mountainbike rijdt u met gemak over onverharde paden en wegen. Het is dé fiets voor sportieve mensen die graag buiten zijn. Een Trek mountainbike kunt u gemakkelijk kopen bij Hans Lemmens Tweewielers, werkzaam in de buurt van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer.

Trek mountainbike: de beste keuze in de bergen

Een Trek mountainbike is misschien wel de beste keuze voor in de bergen. Of u de mountainbike nu echt voor sportief gebruik wilt hebben of gewoon op zoek bent naar stevige fiets waarmee u ook gemakkelijk op buitenterrein kan fietsen: de fietsen van Hans Lemmens Tweewielers, in de omgeving Wijchen, Nijmegen en Boxmeer, zijn een uitstekende keuze. De Trek mountainbike is te bewonderen in onze showroom of te bestellen via onze webwinkel. Hier vindt u ook overigens andere merken die wij u te bieden hebben. Voor de voordelen en meer informatie over de mountainbikes van Hans Lemmens Tweewielers kunt u kijken op onze mountainbikepagina.

Een 2de hands fiets kopen?

Bestel gemakkelijk via de webshop

Is uw keuze gevallen op de Trek mountainbike? Komt u dan eens langs in onze showroom om hem direct te bewonderen of bestel hem via de webshop. Voor vragen en nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0485-312716. Kom ook eens langs in onze showroom, nabij Nijmegen, Boxmeer en Wijchen!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom