Trek mountainbikes

De Trek mountainbikes zijn bedoeld voor stoere fietsers, die op onverharde paden en wegen fietsen en daarvoor een goede en stevige fiets nodig hebben. Bij Hans Lemmens, nabij Wijchen, Boxmeer en Nijmegen, treft u een breed aanbod Trekfietsen en mountainbikes, zodat wij met zekerheid kunnen zeggen dat er voor iedereen wel een geschikte fiets te vinden is.

Buitenritje maken op Trek mountainbikes

Het vergelijken van Trek mountainbikes, om zo tot de beste keuze te komen, is nog nooit zo eenvoudig geweest. In onze showroom staan diverse testmodellen voor u klaar, gereed om u een rondje te laten fietsen. Want alleen door te proberen kunt u de juiste keuze maken uit de diverse Trek mountainbikes die wij te bieden hebben. Blijkt het dat een Trek dan toch niet helemaal voor u is? Geen nood, want wij hebben nog veel meer te bieden, zoals de merken Sparta of Koga. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze merken? De meeste van onze fietsen staan online, dus neemt u gerust eens een kijkje.

Een 2de hands fiets kopen?

Bij Hans Lemmens Tweewielers staan we voor u klaar

Indien er nog vragen zijn over onze producten, de merken of het soort fiets dat het beste bij u past, kunt u langskomen aan de Gildekamp 17 in Cuijk, dichtbij Nijmegen, Wijchen en Boxmeer, waar onze medewerkers met raad en daar voor u klaarstaan. Als u niet in staat bent om naar de showroom te komen, of als u gewoon een snelle en simpele vraag heeft, kunt u ook naar ons bellen op het nummer 0485-312716. Wat het ook is waar u meer zit, wij helpen u graag aan een juiste fiets, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten. 

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom