• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Dé Trek fietsendealer nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar ultra sportieve en duurzame Trek fietsen in de regio van Nijmegen? Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is een van de grootste Trek fietsendealers van Nederland. Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van de gewenste Trek fietsen die je zowel in de stad, maar nog beter in het gebied rondom Nijmegen kunt gebruiken. Trek fietsen hebben een uniek, maar herkenbaar uiterlijk. Met name de banden, het stuur en het frame verschillen per model op details van elkaar. Als een van de grootste Trek fietsendealers kunnen wij jou alles vertellen over de modellen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Bezoek een van de grootste Trek fietsendealers van de omgeving Nijmegen

De fietsen van Trek staan erom bekend dat ze een stevige en solide basis hebben. Dit type fiets is speciaal ontworpen om jouw fietservaring elke keer weer iets prettiger te maken. Of je nu op de fiets stapt voor je plezier, om te sporten of om op je werk of school te komen; Trek fietsen verbeteren jouw ervaring onderweg. De meeste mensen die voor dit merk kiezen, gebruiken de fiets echter voor racedoeleinden of om lastige routes in de natuur te trotseren. Als een van de grootste fietsendealers van het merk Trek in de omgeving van Nijmegen bieden wij jou een ruim assortiment aan met onder andere:

Gebruik de kennis van onze specialisten

Wil je zelf ook een Trek fiets kopen om Nijmegen en omgeving te ontdekken? Kom jouw nieuwe fiets dan kopen bij een van de grootste Trek fietsendealers van Nederland: Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons krijg je persoonlijk advies en een uitstekende service van onze specialisten. Wil je meer weten over de Trek fietsen? Bel dan naar 0485 – 312 716 voor meer informatie.