• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Dé fietsendealer van Trek nabij Nijmegen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Ben je op zoek naar ultra sportieve en duurzame fietsen van Trek, zoals Trek-racefietsen, in de regio van Nijmegen? Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is een van de grootste fietsendealers van Trek in Nederland. Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van de gewenste fietsen van Trek die je zowel in de stad, maar nog beter in het gebied rondom Nijmegen kan gebruiken. Trek-racefietsen hebben een uniek, maar herkenbaar uiterlijk. Met name de banden, het stuur en het frame verschillen per model op details van elkaar. Als een van de grootste fietsendealers van het merk Trek kunnen wij jou alles vertellen over de modellen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Bezoek een van de grootste fietsendealers van Trek van de omgeving Nijmegen

De fietsen van Trek staan erom bekend dat ze een stevige en solide basis hebben. Dit type fiets is speciaal ontworpen om jouw fietservaring elke keer weer iets prettiger te maken. Of je nu op de fiets stapt voor je plezier, om te sporten of om op je werk of school te komen; Trek-fietsen verbeteren jouw ervaring onderweg. De meeste mensen die voor dit merk kiezen, kiezen echter voor de Trek-racefietsen. Ze staan namelijk bekend als hét merk bij uitstek voor racefietsen. Als een van de grootste fietsendealers van het merk Trek in de omgeving van Nijmegen bieden wij jou uiteraard een ruim assortiment aan Trek-racefietsen aan. Je vindt echter ook andere kwaliteitsfietsen van dit merk bij ons, zoals:

Gebruik de kennis van onze specialisten

Wil je zelf ook een fiets van Trek kopen om Nijmegen en omgeving te ontdekken? Kom jouw nieuwe fiets dan kopen bij een van de grootste fietsendealers van het merk Trek in Nederland: Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons krijg je persoonlijk advies en een uitstekende service van onze specialisten. Wil je meer weten over de Trek-racefietsen of onze fietsenhandel? Bel dan naar 0485 – 312 716 voor meer informatie.