Trek Nijmegen

Bent u op zoek naar ultra sportieve en duurzame Trek bikes in Nijmegen en de regio? Dan bent u bij Hans Lemmens Tweewielers op het juiste adres. Wij helpen u bij het vinden van de gewenste Trek bikes die u zowel in de stad, maar nog beter in het gebied rondom Nijmegen kunt gebruiken. De Trek bikes hebben een uniek, maar herkenbaar uiterlijk. Met name de banden, het stuur en het frame verschillen per model op details van elkaar.

De ultra sportieve Trek bikes in Nijmegen
Trek bikes hebben een stevige en solide basis. Dit type fiets is speciaal ontworpen om uw fietservaring elke keer weer iets prettiger te maken. Of u nou fietst uit recreatie, voor de sport of gewoon onderweg naar uw werk of school; Trek fietsen verbeteren uw ervaring onderweg. De meeste mensen die voor Trek kiezen gebruiken de fiets echter voor racedoeleinden of voor lastige routes door de natuur. De fiets is echter voor allerlei doeleinden te gebruiken.

Test de Trek bikes zelf
Wilt u zelf ook een Trek bike in Nijmegen en omgeving? Deze fietsen zijn voordelig online te koop bij Hans Lemmens Tweewielers. U bent overigens ook van harte welkom in onze showroom in Cuijk. Hier vindt u 1850 m2 fietsplezier onder één dak en is er de mogelijkheid om de fietsen zelf te testen. U krijgt daarbij persoonlijk advies en service van een van onze medewerkers. Wilt u meer weten over de Trek bikes? Kom dan langs of koop een van onze modellen online. Bel naar 0485-312716 voor meer informatie!

Een 2de hands fiets kopen?%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom