Dé Trek fietsendealer nabij Nijmegen

Bent u op zoek naar ultra sportieve en duurzame Trek fietsen in de regio van Nijmegen? Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is een van de grootste Trek fietsendealers van Nederland. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de gewenste Trek fietsen die u zowel in de stad, maar nog beter in het gebied rondom Nijmegen kunt gebruiken. Trek fietsen hebben een uniek, maar herkenbaar uiterlijk. Met name de banden, het stuur en het frame verschillen per model op details van elkaar. Als een van de grootste Trek fietsendealers kunnen wij u alles vertellen over de modellen.

Bezoek een van de grootste Trek fietsendealers van de omgeving Nijmegen

De fietsen van Trek staan erom bekend dat ze een stevige en solide basis hebben. Dit type fiets is speciaal ontworpen om uw fietservaring elke keer weer iets prettiger te maken. Of u nu op de fiets stapt voor uw plezier, om te sporten of om op uw werk of school te komen; Trek fietsen verbeteren uw ervaring onderweg. De meeste mensen die voor dit merk kiezen, gebruiken de fiets echter voor racedoeleinden of om lastige routes in de natuur te trotseren. Als een van de grootste fietsendealers van het merk Trek in de omgeving van Nijmegen bieden wij u een ruim assortiment aan met onder andere:

Een 2de hands fiets kopen?

Gebruik de kennis van onze specialisten

Wilt u zelf ook een Trek fiets kopen om Nijmegen en omgeving te ontdekken? Kom uw nieuwe fiets dan kopen bij een van de grootste Trek fietsendealers van Nederland: Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Bij ons krijgt u persoonlijk advies en een uitstekende service van onze specialisten. Wilt u meer weten over de Trek fietsen? Bel dan naar 0485 – 312 716 voor meer informatie.
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom