Trek racefietsen

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk heeft een uitgebreid assortiment Trek racefietsen. Een racefiets van dit topmerk is ontworpen om altijd de beste prestaties te leveren. Bij het kopen van een nieuwe racefiets wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Daarom bieden wij naast het merk Trek ook racefietsen van diverse andere gerenommeerde merken aan, zoals KOGA, CUBE en BULLS.

Trek racefietsen van de beste kwaliteit

Elke fiets uit het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers wordt altijd met grote zorg aangepast met behulp van een professionele fietsmeting. Zo wordt uw nieuwe fiets met het bike fittingsysteem aangemeten zodat uw fiets altijd de juiste maat heeft. Ook als u niet aan wielerwedstrijden deelneemt, moet de fiets natuurlijk voldoen aan diverse eisen. Zo dient het van een licht gewicht te zijn en zo weinig mogelijk weerstand bieden. Wij houden hier dan ook allemaal rekening mee. Wij willen enkel het beste voor u. Voor meer informatie over de diverse soorten racefietsen uit het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers, kunt u terecht op onze racefietspagina.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs in onze showroom voor deskundig advies

U bent van harte welkom in onze showroom in Cuijk. Hier vindt u naast de Trek racefietsen ook verschillende mountainbikes. Zo hebben we ook elektrische mountainbikes van Trek in ons assortiment. Voor meer informatie of antwoord op uw vragen over onze Trek racefietsen kunt u ook contact opnemen via 0485 – 312 716. Wij helpen u graag verder!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom