Trek racefietsen

Bij ons vindt u de grootste keuze Trek racefietsen in de regio Nijmegen, Wijchen, Boxmeer en Cuijk. Naast het merk Trek hebben wij ook racefietsen van diverse andere gerenommeerde merken, zoals Koga (Full Range), Cube (Lifestore) en Bulls.

Als eerste op plaats van bestemming met Trek racefietsen

De fietsen van Hans Lemmens Tweewielers (omgeving Nijmegen, Wijchen en Boxmeer) worden altijd met grote zorg voor de klanten aangepast. Zo worden de fietsen met het bike fittingsysteem aangemeten zodat u altijd op de juiste maat fiets zit. Ook als u niet aan wielerwedstrijden deelneemt, moet de fiets natuurlijk voldoen aan de eisen. Zo dient het van een licht gewicht te zijn en zo weinig mogelijk weerstand bieden. Bij Hans Lemmens Tweewielers houden wij hier allemaal rekening mee. Wij willen enkel het beste voor u. Voor meer informatie over de diverse soorten racefietsen uit het assortiment van Hans Lemmens Tweewielers kunt u terecht op onze racefietspagina.

Een 2de hands fiets kopen?

Antwoord op al uw vragen van de specialist

Voor meer informatie of antwoord op uw vragen over onze Trek racefietsen kunt u bellen naar 0485-312716. Wij beantwoorden uw vragen graag voor u, dus twijfel niet. Graag tot ziens bij Hans Lemmens Tweewielers, in de buurt van Nijmegen, Wijchen en Boxmeer.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom