Trek racefietsen

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk heeft een uitgebreid assortiment aan Trek racefietsen op voorraad. De racefietsen van dit kwaliteitsmerk zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren. Dit is natuurlijk wat je wilt, wanneer je een nieuwe racefiets aanschaft!

Trek racefietsen van uitstekende kwaliteit

De makers van de Trek racefietsen hechten veel waarde aan het creëren van fietsen van uitstekende kwaliteit. Dit merk je dan ook meteen vanaf het moment dat je de fiets opstapt, tot aan het einde van jouw rit. Als je een fiets koopt uit het aanbod aan Trek racefietsen in onze zaak, wordt deze altijd met grote zorg aangepast aan jouw lichaam met behulp van een professionele fietsmeting. Zo heeft jouw fiets altijd de juiste maat. Of je nu meedoet aan wedstrijden of puur fietst voor recreatieve doeleinden; jouw fiets moet aan diverse eisen en wensen voldoen. Denk hierbij aan een lichtgewicht frame en een fiets die voldoende weerstand biedt. Met al deze zaken is rekening gehouden in het ontwerp van de racefietsen van Trek, die wij aanbieden in ons ruime assortiment aan racefietsen.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs in de showroom voor deskundig advies

Je bent van harte welkom in onze showroom in Cuijk. Hier vind je naast de racefietsen van Trek, ook verschillende mountainbikes, elektrische mountainbikes én reguliere elektrische fietsen zoals de Trek Allant. Voor meer informatie over ons aanbod of voor een antwoord op al je vragen, neem je contact met ons op via 0485 – 312 716. Wij helpen jou graag verder!

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom