• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

De Trek Verve

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Maak kennis met de uiterst sportieve Trek Verve. Als je op zoek bent naar een fiets waar je eindeloos mee op avontuur kunt gaan, is deze tweewieler wellicht iets voor jou. De Trek Verve is zeer geschikt om lange fietstochten te maken of om comfortabel mee naar je werk te fietsen. Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk vind je dit model en vele andere fietsen.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

Met een Trek Verve ben je verzekerd van een sportief model

Dankzij de vorm van het frame zit je op deze fiets zeer comfortabel. Dit is vooral prettig voor je rug en armen, als je van plan bent om lange tochten te maken. Ook beschikt dit model over een zacht comfortzadel, wat het zitcomfort eveneens ten goede komt. Wanneer je moeite hebt met op- en afstappen, kies je voor een Trek Verve met een lowstep frame. Dankzij de makkelijke instap stap je eenvoudig op je fiets en na een mooie tocht weer er vanaf. De Trek Verve is ook als elektrische fiets verkrijgbaar. Bekijk ook onze andere modellen van dit merk, zoals de veelzijdige Trek Allant. Of maak een proefritje op de Trek District; eveneens een sportieve keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit model

Wil je meer weten over de Trek Verve, of over een van de andere modellen in het aanbod van onze zaak in Cuijk? Dan neem je contact met ons ervaren team op. Zij vertellen je graag meer over de eigenschappen van deze sportieve tweewieler en over de andere opties. Bel vandaag nog naar 0485 - 312 716.