• Klantbeoordeling 9.2

  • 2.700m² showrooms

  • Alle A-merk fietsen

  • Deskundige medewerkers

Hans Lemmens Tweewielers de fietsenzaak van de regio Cuijk en Nijmegen

Heerlijk wielrennen in de omgeving van Wijchen

  • 2700 m2 showrooms

  • Deskundige medewerkers

  • Alle A-merk fietsen

Wanneer je van wielrennen houdt, is de omgeving van Wijchen hier uitermate geschikt voor. In de regio van Wijchen vind je diverse prachtige fietsroutes die zeer geschikt zijn om te wielrennen. Om comfortabel te fietsen, heb je natuurlijk wel een goede wielrenfiets nodig. Voor de mooiste fietsen van de beste merken kom je langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

Heeft u interesse in onze fietsen?

Contacteer ons

Uitgelichte producten

De beste fietsen om te wielrennen in en rondom Wijchen

Nederland is een fietsland bij uitstek. Tijdens het wielrennen in Wijchen fiets je door glooiende landschappen en rijd je langs de mooiste plaatsen van de regio. Je wilt uiteraard verzekerd zijn van een goede wielrenfiets die langere tijd meegaat, die je stevigheid biedt, waar je lichaam stabiel op kan rusten en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Kom daarom langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk voor een professionele fietsmeting. In onze fietsenwinkel, nabij Wijchen, meten we jouw lichaam, bepalen samen met jou het perfecte zitcomfort en stellen we alle onderdelen van de wielrenfiets in op jouw lichaam.

Kom langs voor een uitstekende service op maat

Wil je binnenkort weer gaan wielrennen in en rondom Wijchen of begin je pas net? Kom voor goed advies en een mooie fiets langs bij de mooie en grote showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Hier koop je ook de belangrijkste accessoires en krijg je deskundig advies over hoe je wielrennen nóg leuker maakt. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons op 0485 – 312 716. Onze medewerkers helpen jou graag verder.