Heerlijk wielrennen in de omgeving van Wijchen

Wanneer u van wielrennen houdt, is de omgeving van Wijchen hier uitermate geschikt voor. In de regio van Wijchen vindt u diverse prachtige fietsroutes die zeer geschikt zijn om te wielrennen. Om comfortabel te fietsen, heeft u natuurlijk wel een goede wielrenfiets nodig. Voor de mooiste fietsen van de beste merken komt u langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

De beste fietsen om te wielrennen in en rondom Wijchen

Nederland is een fietsland bij uitstek. Tijdens het wielrennen in Wijchen fietst u door glooiende landschappen en rijdt u langs de mooiste plaatsen van de regio. U wilt uiteraard verzekerd zijn van een goede wielrenfiets die langere tijd meegaat, die u stevigheid biedt, waar uw lichaam stabiel op kan rusten en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Kom daarom langs bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk voor een professionele fietsmeting. In onze fietsenwinkel, nabij Wijchen, meten we uw lichaam, bepalen samen met u het perfecte zitcomfort en stellen we alle onderdelen van de wielrenfiets in op uw lichaam.

Een 2de hands fiets kopen?

Kom langs voor een uitstekende service op maat

Wilt u binnenkort weer gaan wielrennen in en rondom Wijchen of begint u pas net? Kom voor goed advies en een mooie Eddy Merckx koersfiets langs bij de mooie en grote showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Hier koopt u ook de belangrijkste accessoires en krijgt u deskundig advies over hoe u wielrennen nóg leuker maakt. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact op met ons. U bereikt ons op 0485 – 312 716. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom