Wielrennen Wijchen

Wilt u wielrennen in Nijmegen, Boxmeer, Wijchen en de rest van deze prachtige omgeving? Voor de mooiste fietsen van de beste merken komt u langs bij Hans Lemmens Tweewielers. Door middel van een persoonlijk advies en service op maat helpen wij u bij het vinden van uw gewenste wielrenfiets. In de regio Nijmegen vindt u diverse prachtige fietsroutes die zeer geschikt zijn om te wielrennen. Is het seizoen weer begonnen? Koop een prachtige wielrenfiets bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

De beste fietsen om te wielrennen in Nijmegen, Boxmeer en Wijchen
Nederland is een fietsland bij uitstek. De regio Nijmegen biedt daarbij misschien wel de mooiste fietsroutes van het land. Tijdens het wielrennen bijvoorbeeld in Wijchen komt u door glooiende landschappen en rijdt u langs de mooiste plaatsen in Nijmegen en de regio. U bent uiteraard op zoek naar een wielrenfiets die langere tijd meegaat, die u stevigheid biedt, waar uw lichaam stabiel op kan rusten en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Hans Lemmens is u graag van dienst met wielrennen in de regio Wielrennen in Nijmegen, Boxmeer, Wijchen.

Grote merken, service op maat
Wielrennen in Boxmeer doet u het beste met een wielrenfiets van Hans Lemmens. U krijgt bij ons eveneens een fietsmeting; hierbij meten wij uw lichaam, bepalen we samen met u het perfecte zitcomfort, stellen we alle onderdelen van de wielrenfiets in op uw lichaam, zijn de belangrijkste accessoires te koop en krijgt u advies over hoe u wielrennen in Boxmeer nóg leuker kunt maken. Wilt u binnenkort ook weer gaan wielrennen of begint u pas net? Kom voor meer advies en een mooie wielrenfiets langs bij de mooie en grote showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? U bereikt ons telefonisch op 0485-312716. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Een 2de hands fiets kopen?

%%LangeTekstDeel3%%
%%LangeTekstDeel4%%

Twijfel je of jouw fiets de juiste maat heeft, kom dan eens langs in onze winkel.

Showroom