Heb jij al een fiets van de zaak?

Lease ‘m via Hans Lemmens Tweewielers

Mag jij van jouw werkgever een fiets leasen? Of wil je als (kleine) zelfstandige gebruik maken van de fiets van de zaak-regeling? Dan ben je bij Hans Lemmens Tweewielers aan het juiste adres. Wij bieden eenvoudige fietslease mogelijkheden aan, zodat je voor een laag vast bedrag per maand kunt genieten van een gloednieuwe fiets inclusief service, verzekering én onderhoud.

Ruim keuze aanbod

Veel medewerkers kiezen voor een e-bike, maar je bent niet verplicht om een elektrische fiets te leasen. Je kunt hierin zelf kiezen uit ons ruime aanbod. Misschien past een bakfiets wel veel beter bij jou. Of ga je voor een supersnelle racefiets, waarmee je ook zo op je werk staat? Maar ook een mountainbike, stadsfiets, (elektrische) vouwfiets of speed pedelec behoren tot de mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Wij vertellen je er graag meer over.

Fiets mét onderhoud en verzekering

Kies je voor fietslease dan ga je een contract aan voor een periode van 36 maanden. Het bedrag dat je betaalt, geldt niet alleen voor de fiets.
Je profiteert ook van een uitgebreid servicepakket met onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp, verzekering én 7% bijtelling (over de nieuwkoopprijs van de fiets).
Het leasebedrag wordt van je brutoloon afgetrokken, wat resulteert in een fiscaal voordeel van tot wel 35%.
Aan het einde van de leaseperiode krijg je als gebruiker de mogelijkheid om de fiets voor een aantrekkelijke prijs over te nemen.
Wist je dat je op www.lease-a-bike.nl kunt berekenen wat je bespaart als je gebruik maakt van het fietsplan?
Hier vind je ook alle informatie voor je werkgever.

Hieronder zetten we het kort op een rijtje.

Lease a Bike-dealer

Heb je interesse als zelfstandig ondernemer of als werkgever in de fiets van de zaak-regeling? Op www.lease-a-bike.nl lees je er alles over. Op dit platform kun je je eenvoudig en snel registreren. Je ontvangt vervolgens een link die je naar al je werknemers kunt sturen. Jij behoudt de controle: door middel van één klik keur je aanvragen direct goed. Na goedkeuring kan de werknemer zijn of haar droomfiets bij ons uitkiezen. Hans Lemmens Tweewielers is namelijk Lease a Bike-dealer.

Gewild extraatje

Waarom fietslease aantrekkelijk is voor werkgevers? Fietsen houdt werknemers gezond, waardoor het ziekteverzuim met 1 tot 2 dagen omlaag gaat. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel duurzame keuze. En niet te vergeten: het is een zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. 1 op de 2 medewerkers heeft namelijk interesse in een fiets van de zaak.

Heb je nog vragen? Wij vertellen je er graag meer over.

Lease nu een fiets!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking